Espacio Mataró connecta y asistentes al evento entre ellos Divermaestro

Trobada amb entitats per debatre sobre les relacions de consum

El dia 5 de juliol va tenir lloc una sessió de treball. A l’Espai Mataró connecta es va parlar del programa de lluita contra les desigualtats en les relacions de consum. L’Oficina Municipal d’informació al Consumidor de Mataró ha obert així un debat amb les diferents entitats de la ciutat. Sobretot per conèixer les seves percepcions i necessitats. Hi van assistir unes 25 entitats i la participació va ser molt interessant, amb aportacions d’alt valor que ajudaran a avançar en aquest àmbit.

Aquest debat té el seu context en les directrius de les polítiques d’Igualtat d’Oportunitats del Govern Municipal, que vol garantir el benestar personal i col·lectiu a totes les persones independentment de la seva situació social o capacitats, amb l’objectiu d’enfortir la comunitat, millorar les condicions de vida i augmentar la inclusió / cohesió social.

DiverMataró, constituït com a associació de consumidors també, va assistir i assistirà a tots aquests debats. Perquè sempre es tingui present el punt de vista de la diversitat funcional davant dels abusos de drets que exerceixen alguns organismes i locals públics per a aquest col·lectiu de persones; aixi com en general per a tothom; Posarem especial èmfasim abans que res, en l’accessibilitat a aquests establiments.

Vols llegir com ha de ser el comerç accessible de la nostra ciutat?

Publicaciones Similares